Hoppa till sidans innehåll

PM


Här är tävlings-PM som PDF.


Tävlings- PM för Surbullespelen 2020

Välkomna till årets nedbantade variant av Surbullespelen, fredag 7-lördag 8 augusti.

 

Tävlingen går på Norrköpings Friidrottsarena på Himmelstalundsområdet, infart från E4 Norrköping S, och skyltar mot Sportområde på Himmelstalund S.

Fri parkering precis vid arenan. Ingång via grind bakom läktaren , precis vid parkeringen.

Vi arrangerar tävlingen efter de restriktioner och ramar som gäller för tävlingsverksamhet, men det är också var och ens ansvar som individ att följa de riktlinjer som gäller för att minimera smittspridning av Coronavirus: https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/skydda-dig-och-andra/bromsa-smittan--det-har-kan-du-som-privatperson-gora/

Vi ber att ni planerar för att ha det i första hand är bara tävlande och de ledare som följer den tävlande som kommer till arenan. Begränsa tiden ni är på arenan, och tänk på att hålla avstånd till andra om ni sätter er på läktaren o.s.v.

 

Övrigt som gäller:

-          Ingen servering på arenan, inga öppna omklädningsrum, men flera WC är öppna och städas regelbundet. Öppna WC är skyltade. Ta med välfyllda egna vattenflaskor, så undviker vi onödigt spring in och ut på WC för detta.

-          Avprickning endast i löpgrenar, och 45 minuter före starttid enligt tidsprogram, på listor på stora anslagstavlan på baksidan av målhuset. Undvik trängsel, använd gärna egen penna.

-          Nr-lappar bara vid rundbanelopp 600m och längre , och delas ut vid start.

-          Samling vid löpupprop vid starten 10 min före, teknikgrenar 20 min före vid aktuell gren. Bara tävlande i gren som pågår och funktionärer får vara inne på tävlingsområdet ( innanför staketet runt bana 8) vid sin gren.

-          Uppvärmning sker utanför arenan, eller på kastplanen som står öppen. Där finns också gummibana 2 x cirka 40m. Ni som ska tävla i sprintgren får använda banorna på bortre långsidan för stegringslopp o.s.v. tidigast 15 min före er grenstart.

-          Försök och finallopp på sprint upp till 100m endast på lördagens tävling. För seniortävlingen på fredag avgörs alla lopp i seedade A-B-finaler.

-          Medaljer till de tre bästa endast på lördagens tävling i klasserna 13-17, och grenledare eller löpledare följer er direkt efter avslutad gren/målgång till prisceremoni, och därefter ut från tävlingsområdet.

-          Efter avslutad gren ska man lämna tävlingsområdet.

-          Vid ev. invägning av egna kastredskap, gå till stora tävlingsförrådet bakom 100m-starten. Är ingen där finns anslag med tel. nr och vem du kontaktar på plats.

 

 

Uppdaterad: 15 AUG 2018 11:40 Skribent: Anna Palmerius
Epost: Adressen Gömd
Tjalvegården öppettider:
 

Stäng tillsvidare pga Corona-krisen.

 

Bli medlem

 

 


 Samarbetspartner

 


 Internlotteriet

December


Arrangemang


Postadress:
Tjalve IF Norrköping
Sprängstensgatan 20
60379 Norrköping

Kontakt:
Tel: 0733505696
E-post: This is a mailto link